Dialogul RM – UE pentru Drepturile Omului, Libertate, Securitate și Justiție
14.11.2019
În perioada 13-14 noiembrie curent la sediul Ministerului Justiției s-au desfășurat două zile de ședințe de lucru în cadrul cărora au fost puse în discuție mai multe subiecte de interes ce vizează Dialogul Republica Moldova – Uniunea Europeană pentru Drepturile Omului, Libertate, Securitate și Justiție.
 
Ministrul justiției a avut o întrevedere cu Înaltul Consilier al UE pe domeniul justiției și procuraturii
13.11.2019
Astăzi, ministrul justiției, Olesea Stamate a avut o întrevedere cu Înaltul Consilier al UE pe domeniul justiției și procuraturii, Satu Seppanen.
 
Veronica Mihailov-Moraru a participat la masa rotundă privind prevenirea și combaterea spălării banilor
13.11.2019
La data de 12 noiembrie curent, Secretarul de stat, Veronica Mihailov-Moraru a participat la masa rotundă: „Dialoguri europene. Analiza cadrului de politici privind prevenirea și combaterea spălării banilor în Republica Moldova”.
 
Masă rotundă: „Portalul Național al Instanțelor Judecătorești: probleme depistate - măsuri întreprinse"
12.11.2019
La data de 07 noiembrie curent la Ministerul Justiției a avut loc masa rotundă cu genericul: „Portalul Național al Instanțelor Judecătorești: probleme depistate - măsuri întreprinse”.
 
Noul secretar de stat al Ministerului Justiției a fost prezentat echipei
11.11.2019
Astăzi, ministrul justiției, Olesea Stamate a prezentat colectivului Ministerului Justiției noul secretar de stat, Dumitru Rusu. Secretarul de stat a fost numit în funcție de către cabinetul de miniștri în cadrul ședinței din 06 noiembrie curent.
 
Rezultatele activității Ministerului Justiției în primele 5 luni de la investirea noului Guvern
11.11.2019
Realizarea reformelor în sectorul justiției constituie prioritatea esențială a Ministerului Justiției. În contextul evoluției și situației actuale în domeniul justiției, precum și în țară, Ministerul Justiției consideră oportun de a aduce la cunoștința cetățenilor și a părților interesate despre rezultatele și inițiativele întreprinse de către Ministerul Justiției în perioada primelor 5 luni de la investirea noului Guvern.
 
Justiția juvenilă în atenția Ministerului Justiției
11.11.2019
Ministerul Justiției acordă atenție sporită domeniului justiției juvenile. Astfel, secretarul de stat, Veronica Mihailov-Moraru a avut recent două ședințe de lucru cu reprezentanții UNICEF, precum și cu reprezentanții Centrului Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC).
 
Conducerea Ministerului
Ministru al Justiției

Dumitru Russu
Secretar de stat

Secretar de stat

Vezi: Structura Ministerului

 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7301577     Soluție
 
Servicii
Close