Consultări publice la Ministerul Justiției, privind conceptul de evaluare a judecătorilor și procurorilor
25.02.2020
Astăzi, 25 februarie curent în cadrul Ministerului Justiției a avut loc runda de consulări publice privind evaluarea judecătorilor și procurorilor.
 
Aplicarea arestului preventiv în Republica Moldova, în vizorul autorităților
25.02.2020
Astăzi, 25 februarie curent, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a participat la prezentarea publică a raportului asupra cercetării privind aplicarea arestării preventive în Republica Moldova.
 
Întrevederea Ministrului Justiției cu oficiali ai Oficiului Consiliului Europei la Chișinău
25.02.2020
La data de 24 februarie curent, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu oficiali ai Oficiului Consiliului Europei (CoE) la Chișinău.
 
Lista hotărîrilor în cauzele moldovenești la CtEDO
24.02.2020
Ministerul Justiției publică rezumatul violărilor constatate de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CtEDO) în cauzele împotriva Republicii Moldova, cu indicarea listei persoanelor, a eventualelor acțiuni și/sau inacțiuni ale cărora ar fi putut genera încălcarea prevederilor Convenției Europene pentru apărarea Drepturilor Omului și a libertăților fundamentale (CtEDO) de către Republica Moldova.
 
Secretarul de stat Radu Foltea a prezidat ședința grupului de lucru a notarilor
24.02.2020
Astăzi, 24 februarie curent, secretarul de stat Radu Foltea a prezidat ședința grupului de lucru a notarilor.
 
Consolidarea colaborării bilaterale dintre Ministerul Justiției și Ambasada SUA în RM
24.02.2020
Secretarul de stat, Radu Foltea a avut astăzi, 24 februarie curent, o întrevedere cu reprezentanții Ambasadei SUA în Republica Moldova, dna Alexandra Shema, consilier pe probleme politice din cadrul Ambasadei SUA în RM și dl Kevin Lanigan, Consilier Superior Justiție din cadrul Ambasadei SUA în RM.
 
Ministerul Justiției a sesizat Procuratura Generală în privința încălcărilor constatate de CtEDO în cauza Ojog și alții v. Republica Moldova (C.C. „Gemeni” S.A.)
21.02.2020
Ministerul Justiției a adresat o sesizare Procuraturii Generale privind cauza Ojog și alții v. Republica Moldova. (Textul se anexează)
 
Conducerea Ministerului
Ministru al Justiției

Radu Foltea
Secretar de stat

Vezi: Structura Ministerului

 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7896363     Soluție
 
Servicii
Close