Noul secretar de stat al Ministerului Justiției a fost prezentat echipei
11.11.2019
Astăzi, ministrul justiției, Olesea Stamate a prezentat colectivului Ministerului Justiției noul secretar de stat, Dumitru Rusu. Secretarul de stat a fost numit în funcție de către cabinetul de miniștri în cadrul ședinței din 06 noiembrie curent.
 
  Rezultatele activității Ministerului Justiției în primele 5 luni de la investirea noului Guvern
11.11.2019
Realizarea reformelor în sectorul justiției constituie prioritatea esențială a Ministerului Justiției. În contextul evoluției și situației actuale în domeniul justiției, precum și în țară, Ministerul Justiției consideră oportun de a aduce la cunoștința cetățenilor și a părților interesate despre rezultatele și inițiativele întreprinse de către Ministerul Justiției în perioada primelor 5 luni de la investirea noului Guvern.
 
  Justiția juvenilă în atenția Ministerului Justiției
11.11.2019
Ministerul Justiției acordă atenție sporită domeniului justiției juvenile. Astfel, secretarul de stat, Veronica Mihailov-Moraru a avut recent două ședințe de lucru cu reprezentanții UNICEF, precum și cu reprezentanții Centrului Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC).
 
Lecție publică privind „Activitatea Ministerului Justiției în contextul semnării Acordului de Asociere a RM-UE”
07.11.2019
Secretarul de stat, Laurențiu Hadîrcă și expertul european, Erick Minnegheer au susținut astăzi o Lecție publică elevilor claselor a XII-a din cadrul Liceului Teoretic „Alexei Mateevici” din orașul Căușeni.
 
Ministrul justiției a participat la inaugurarea atelierului de confecționare a încălțămintei și a terenului de minifotbal la Penitenciarul nr.18-Brănești
07.11.2019
Ministrul justiției, Olesea Stamate a participat, astăzi, 7 noiembrie curent, la ceremonia de inaugurare a atelierului de confecționare a încălțămintei și ceremonia de deschidere a terenului de minifotbal în cadrul Penitenciarul nr.18-Brănești.
 
Noi modificări la Legea nr.3/2016 cu privire la Procuratură
06.11.2019
Reforma justiției este obiectivul de bază al Guvernului Republicii Moldova conform programului acestuia aprobat la 08 iunie curent, iar Procuratura Generală a Republicii Moldova este instituția cheie în procesul de realizare a reformei justiției, combaterii corupției și edificării unui stat de drept.
 
Veronica Mihailov-Moraru a participat la conferința „Provocările justiției selective în Republica Moldova: constatări, idei și soluții”
06.11.2019
Astăzi, secretarul de stat, Veronica Mihailov-Moraru a participat la conferința „Provocările justiției selective în Republica Moldova: constatări, idei și soluții”.
 
Conducerea Ministerului
Ministru al Justiției

Secretar de stat

Secretar de stat

Vezi: Structura Ministerului

 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7289614     Soluție
 
Servicii
Close