Prima / Servicii / PETIȚII și ADRESĂRI / Scrieţi mesajul
Scrieţi mesajul

Vă informăm că aveți posibilitate de a vă adresa cu mesaj electronic în adresa Ministrului Justiției. Vă rugăm să citiţi cu atenţie informația privind modul de examinare a adresărilor electronice către Ministerul Justiției.

  •         Pagina web www.justice.gov.md vă oferă posibilitatea de a vă adresa Ministrului Justiției în mod electronic cu petiții.

  •         Mărimea textului adresării nu trebuie să depăşească 2000 de caractere.

  •         Ca urmare a examinării adresării Dvs., veţi primi un răspuns în formă electronică, pe adresa electronică, indicată în adresare.

  •         La prezentarea şi examinarea adresărilor electronice este asigurată confidenţialitatea datelor personale şi a informaţiei comunicate.

  •         În caz că specificul întrebării puse de Dvs. intră în competenţa autorităților administrative din subordinea Ministerului, reprezentanţii structurii corespunzătoare vor participa la examinarea mesajului.

  •         Organul, care va examina mesajul are dreptul să verifice autenticitate acestuia şi să solicite informaţie suplimentară.

  •         Adresările care nu vor conţine informaţia, solicitată în mod obligatoriu în formularul adresării şi nu vor corespunde cerinţelor faţă de documentul electronic, inclusiv aplicarea semnăturii digitale (art. 5 (2) din Legea cu privire la petiţionare nr. 190/ 19.07.94),  nu vor fi examinate. 

  •         În cazul în care Dvs. nu dispuneţi de o adresă electronică, vă recomandăm să expediaţi prin postă un demers sau o petiţie în formă scrisă pe suport de hîrtie. 

 

Nume, Prenume * :
Telefon :
Adresa :
E-mail *:
Mesaj *: caractere rămase
Introduceți codul din imagine* :

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9347989     Soluție
 
Servicii
Close