Prima / Comunicate de presă
Comunicate de presă
ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   Iunie   Iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
 
Fortificarea cooperării bilaterale între Ambasada Federației Ruse și Ministerul Justiției
29.11.2019
În cadrul întrevederii din 29 noiembrie 2019, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Vasnețov Oleg Vladimirovici a felicitat Ministrul justiției Fadei Nagacevschi cu desemnarea sa în noua funcție, urându-i mult succes în realizarea tuturor obiectivelor ce țin de activitatea pe care o desfășoară.
    
 
Întrevederea Ministrului Justiției Fadei Nagacevschi cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova Dereck J. Hogan - o nouă oportunitate în dezvoltarea durabilă a sectorului justiției
29.11.2019
La data de 29 noiembrie 2019 a avut loc întrevederea Ministrului justiției Fadei Nagacevschi cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova Dereck J. Hogan.
    
 
Întrevederea Ministrului justiției cu Responsabilul pe supremația legii OSCE/ODIHR și reprezentanții Misiunii OSCE în Republica Moldova
28.11.2019
Astăzi, 28 noiembrie curent, la sediul Ministerului Justiției a avut loc o întrevedere a Ministrului justiției Fadei Nagacevschi cu Responsabilul pe supremația legii OSCE/ODIHR, Ola Quarnstrom și reprezentanții Misiunii OSCE în Republica Moldova.
    
 
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Turciei în Republica Moldova, Halil Gürol Sökmensüer
28.11.2019
La data de 27 noiembrie curent, Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Excelența sa Halil Gürol Sökmensüer.
    
 
Președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești a adresat un mesaj de felicitare Ministrului Justiției cu prilejul învestirii în funcție
27.11.2019
Președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești (UNEJ), Valeriu Devderea a adresat un mesaj de felicitare ministrului justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul numirii în funcție.
    
 
Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a primit un mesaj de felicitare din partea Reprezentantei de Țară UNICEF Moldova, Desiree Jongsma
27.11.2019
În adresa Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi a venit un mesaj de felicitate din partea Reprezentantei de Țară UNICEF Moldova, Desiree Jongsma cu prilejul învestirii în funcţia de Ministru al Justiției al Republicii Moldova.
    
 
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu Secretarul General Adjunct al Consiliului Europei Gabriella Battaini-Dragoni
26.11.2019
La 25 noiembrie 2019, la Strasbourg, Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu Secretarul General Adjunct al Consiliului Europei Gabriella Battaini-Dragoni.
    
 
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi în discuții bilaterale cu oficialii Consiliului Europei
26.11.2019
În cadrul vizitei de lucru la Strasbourg, Ministrul Justiției Fadei Nagacevschi a avut o serie de întrevederi cu oficialii Consiliului Europei pe marginea proiectelor de cooperare și priorităților actuale în domeniul reformei justiției.
    
 
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu Președintele Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio
25.11.2019
În contextul vizitei la Strasbourg, ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a avut astăzi o întrevedere cu Președintele Comisiei Europene de la Veneția, Gianni Buquicchio.
    
 
Ambasadorul Republicii Azerbaidjan a adus sincere felicitări Ministrului justiției
22.11.2019
Ambasadorul Republicii Azerbaidjan, Excelența sa, Osmanov Gudsi a adus sincere felicitări Ministrului justiției, Fadei Nagacevschi cu ocazia numirii sale în funcție.
    
 
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a participat la Congresul Avocaților din Republica Moldova
22.11.2019
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a participat, astăzi, la Congresul Avocaților din Republica Moldova.
    
 
Ambasadorul Republicii Turcia, Gürol Sökmensüer a adresat un mesaj de felicitare ministrului justiției, Fadei Nagacevschi
21.11.2019
Ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Gürol Sökmensüer a adresat un mesaj de felicitare ministrului justiției, Fadei Nagacevschi cu ocazia numirii sale în funcție.
    
 
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a fost felicitat cu prilejul numirii sale în funcție de către Excelenta sa, Hamad Rashid Al- Athba, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar
21.11.2019
Fadei Nagacevschi a primit un mesaj de felicitare cu ocazia învestirii în funcţie din partea Excelenței sale, Hamad Rashid Al-Athba, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar la Chișinău.
    
 
Concurs European de Pledoarii la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului
21.11.2019
Ministerul Justiției aduce la cunoștința părților interesate despre faptul că, a fost demarat Concursul European de Pledoarii la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, organizat de către Direcția Comunicații a Consiliului Europei împreună cu Asociația Studenților în Drept European (ELSA).
    
 
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în Moldova
21.11.2019
În cadrul întrevederii, Șeful Misiunii OSCE l-a felicitat pe ministrul justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul numirii în funcție.
    
 
Ședința Grupului de lucru privind reforma justiției
20.11.2019
Ministerul Justiției a demarat procesul de ajustare a conceptului de reformă al Curții Supreme de Justiție și evaluarea extraordinară a judecătorilor în strictă conformitate cu recomandările Comisiei de la Veneția și ale Biroului OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR).
    
 
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan
19.11.2019
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.
    
 
A fost lansat un Ghid de bune practici pentru angajații sistemului administrației penitenciare
19.11.2019
Astăzi, 19 noiembrie curent, la sediul Ministerului Justiției a avut loc lansarea „Ghidului de bune practici pentru angajații sistemului penitenciar: Asigurarea răspunsului la nevoile speciale ale femeilor aflate în detenție”.
    
 
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi va participa astăzi la ședința CSP
19.11.2019
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi va participa astăzi la ședința Consiliului Superior al Procurorilor (CSP). Ședința de lucru a membrilor CSP urmează să se întrunească la ora 10:00. Pe agendă sunt programate cinci subiecte.
    
 
Opinia ODIHR la Proiectul de lege privind reformarea Curții Supreme de Justiție și a organelor procuraturii
18.11.2019
Ministerul Justiției comunică despre Opinia ODIHR la Proiectul de lege privind reformarea Curții Supreme de Justiție și a organelor procuraturii.
    
 
Prioritățile ministrului justiției, Fadei Nagacevschi prezentate în cadrul briefingului de presă
18.11.2019
Astăzi, ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a susținut un briefing de presă la sediul Ministerului Justiției.
    
 
Invitație de presă!
18.11.2019
Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi va susține astăzi, un briefing de presă la sediul Ministerului Justiției.
    
 
Noul ministru al justiției, Fadei Nagacevschi a fost prezentat astăzi echipei ministerului
15.11.2019
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon și Prim-ministrul, Ion Chicu au prezentat astăzi colectivului Ministerului Justiției noul ministru, Fadei Nagacevshi.
    
 
Dialogul RM – UE pentru Drepturile Omului, Libertate, Securitate și Justiție
14.11.2019
În perioada 13-14 noiembrie curent la sediul Ministerului Justiției s-au desfășurat două zile de ședințe de lucru în cadrul cărora au fost puse în discuție mai multe subiecte de interes ce vizează Dialogul Republica Moldova – Uniunea Europeană pentru Drepturile Omului, Libertate, Securitate și Justiție.
    
 
Ministrul justiției a avut o întrevedere cu Înaltul Consilier al UE pe domeniul justiției și procuraturii
13.11.2019
Astăzi, ministrul justiției, Olesea Stamate a avut o întrevedere cu Înaltul Consilier al UE pe domeniul justiției și procuraturii, Satu Seppanen.
    
 
Veronica Mihailov-Moraru a participat la masa rotundă privind prevenirea și combaterea spălării banilor
13.11.2019
La data de 12 noiembrie curent, Secretarul de stat, Veronica Mihailov-Moraru a participat la masa rotundă: „Dialoguri europene. Analiza cadrului de politici privind prevenirea și combaterea spălării banilor în Republica Moldova”.
    
 
Masă rotundă: „Portalul Național al Instanțelor Judecătorești: probleme depistate - măsuri întreprinse"
12.11.2019
La data de 07 noiembrie curent la Ministerul Justiției a avut loc masa rotundă cu genericul: „Portalul Național al Instanțelor Judecătorești: probleme depistate - măsuri întreprinse”.
    
 
Noul secretar de stat al Ministerului Justiției a fost prezentat echipei
11.11.2019
Astăzi, ministrul justiției, Olesea Stamate a prezentat colectivului Ministerului Justiției noul secretar de stat, Dumitru Rusu. Secretarul de stat a fost numit în funcție de către cabinetul de miniștri în cadrul ședinței din 06 noiembrie curent.
    
 
Rezultatele activității Ministerului Justiției în primele 5 luni de la investirea noului Guvern
11.11.2019
Realizarea reformelor în sectorul justiției constituie prioritatea esențială a Ministerului Justiției. În contextul evoluției și situației actuale în domeniul justiției, precum și în țară, Ministerul Justiției consideră oportun de a aduce la cunoștința cetățenilor și a părților interesate despre rezultatele și inițiativele întreprinse de către Ministerul Justiției în perioada primelor 5 luni de la investirea noului Guvern.
    
 
Justiția juvenilă în atenția Ministerului Justiției
11.11.2019
Ministerul Justiției acordă atenție sporită domeniului justiției juvenile. Astfel, secretarul de stat, Veronica Mihailov-Moraru a avut recent două ședințe de lucru cu reprezentanții UNICEF, precum și cu reprezentanții Centrului Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC).
    
 
1 2 3 4 5 6 7 »»

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9347305     Soluție
 
Servicii
Close