Home / Press releases » Angajaţii Ministerului Justiţiei donează salariul pentru o zi de muncă sinistraţilor print
Angajaţii Ministerului Justiţiei donează salariul pentru o zi de muncă sinistraţilor
09.07.2010    
Angajaţii Ministerului Justiţiei donează salariul pentru o zi de muncă din luna iulie în fondul de solidaritate deschis pentru sinistraţi de către Guvernul Republicii Moldova.
 
„Durerea celor care au de suferit în urma inundaţiilor din ultimele zile şi au rămas fără case este mult prea mare pentru a rămâne insensibili. Transmitem un mesaj de solidaritate cetăţenilor afectaţi de inundaţii şi venim în sprijinul lor printr-o donaţie făcută de angajaţii Ministerului Justiţiei, care constă în salariul pentru o zi de muncă din luna iulie” a comunicat Ministerul Justiţiei.
 
În acest context, Alexandru Tănase face un apel către cetăţeni şi agenţii economici pentru a ajuta cu donaţii cât de mici pe cei care şi-au pierdut casele în urma inundaţiilor.
 
Amintim că, Ministrul Justiţiei, alături de ofiţerii şi sub-ofiţerii Departamentului Instituţiilor Penitenciare s-a implicat joi, 8 iulie, în acţiunile de lichidare a consecinţelor inundaţiilor din localităţile Nemţeni şi Cotul Morii din raionul Hînceşti. De asemenea, pentru sinistraţi au fost aduse produse alimentare, haine şi alte obiecte necesare persoanelor evacuate din regiunile devastate de viitură.
 
Share in:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
The development of this web-page was made with the financial support of the JOINT PROGRAMME BETWEEN THE COUNCIL OF EUROPE AND THE EUROPEAN UNION "DEMOCRACY SUPPORT PROGRAMME IN THE REPUBLIC OF MOLDOVA"
gototop
Sitemap
Contact
Phone.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Total visits: 8353475     Soluție
 
Services
Close