Home / Press releases » A avut loc prima şedinţă de coordonare a asistenţei externe în sectorul justiţiei print
A avut loc prima şedinţă de coordonare a asistenţei externe în sectorul justiţiei
05.07.2011    

style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-align: justify">La iniţiativa  ministrului justiţiei Oleg Efrim, la data de 4 iulie 2011, a fost  organizată  prima şedinţă privind coordonarea  asistenţei externe în sectorul justiţiei la care au participat cei mai activi donatori din sector.

Oleg Efrim le-a mulţumit celor prezenţi pentru disponibilitatea de a participa în mod direct la stabilirea unui format mai consolidat al activităţii donatorilor şi de a facilita direcţionarea activităţii acestora către cele mai importante domenii ale sectorului justiţiei.

Totodată, Oleg Efrim a trecut în revistă cele mai stringente priorităţi şi activităţi esenţiale ale Ministerului Justiţiei, pentru a da posibilitate partenerilor externi şi interni de a reacţiona prompt la necesităţile şi problemele din sector. În acest sens, s-a solicitat implicarea cît mai activă pe segmentul expertizării Strategiei de reformare a sectorului justiţiei, din moment ce aceasta devine accesibilă pentru consultaţii cu publicul larg.

La finalul şedinţei participanţii au convenit de a stabili şedinţe lunare şi de a face în permanenţă schimb de informaţii privind activităţile pe care le desfăşoară sau care intenţionează să le deruleze în diverse domenii ale sectorului justiţiei.

Amintim că, la 3 iunie 2011, Ministrul Justiţiei a emis un Ordin cu privire la perfecţionarea procesului de coordonare a asistenţei externe.

 

 
Share in:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
The development of this web-page was made with the financial support of the JOINT PROGRAMME BETWEEN THE COUNCIL OF EUROPE AND THE EUROPEAN UNION "DEMOCRACY SUPPORT PROGRAMME IN THE REPUBLIC OF MOLDOVA"
gototop
Sitemap
Contact
Phone.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Total visits: 8352623     Soluție
 
Services
Close