Prima / Comunicate de presă » Oportunitate de stagiu pentru tinerii absolvenți imprimare
Oportunitate de stagiu pentru tinerii absolvenți
08.09.2017    

8 septembrie 2017, Chișinău – Centrul de Informații Juridice (CIJ) subordonat Ministerului Justiției oferă tinerilor posibilitatea de a efectua un stagiu profesional în domeniul juridico - informațional. Termenul limită de expediere a CV-ului este 30 septembrie curent.

Stagiarii vor avea un program flexibil, cu o durată zilnică de minim 4 ore, pentru o perioadă inițială de 6 luni. Sunt eligibile persoanele care au studii de licență în unul din domeniile: drept, administrare publică sau tehnologii informaționale. De asemenea, doritorii trebuie să cunoască limbile română, rusă și să poată utiliza calculatorul la un nivel mediu.

Programul de stagiu cuprinde următoarele activități:

Prelucrarea computerizată și includerea actelor juridice în Registrul de stat (limbile română și rusă);

Efectuarea modificărilor în actele juridice publicate în Monitorul Oficial cu respectarea termenilor, în format bilingv;

Plasarea textului electronic al actelor internaționale bilaterale și multilaterale la care Republica Moldova este parte în Registrul de stat;

Formularea recomandărilor pentru perfecționarea și dezvoltarea bazei tehnice și de program a Registrului de stat al actelor juridice.

Oportunități:

Aprofundarea cunoștințelor în domeniul legislației;

- Cunoaşterea modului de funcţionare a unei autorităţi publice;

- Abilităţi de lucru cu informaţia.

Precizăm că, CIJ-ul ține evidența actelor normative și le publică on-line. În Registrul de stat sunt introduse toate legile, hotărârile Parlamentului, decretele Președintelui, hotărârile și dispozițiile Guvernului, actele Curții Constituționale, ale Curții de Conturi și cele internaționale, rapoartele Oficiului Avocatului Poporului, actele normative ale organelor centrale de specialitate ale administrației publice şi Băncii Naționale a Moldovei, etc.

Persoanele interesate sunt încurajate să expedieze CV-ul pe adresa electronică: aliona.neamtu@justice.gov.md.  

 

Pentru mai multe informații, contactați

Centru de Informații Juridice

Tel. (022) 82 08 86

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

 Portal Servicii

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20-14-20    

 

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel: (+373 22) 23-33-40
Fax: (+373 22) 23-47-97
Vizitatori total: 4910921     Soluție
 
Servicii
Close