Prima / Comunicate de presă » 6 candidați admişi la interviu pentru funcțiile de juriști secunzi la Grefa CtEDO imprimare
6 candidați admişi la interviu pentru funcțiile de juriști secunzi la Grefa CtEDO
29.09.2017    

29 septembrie 2017, ChișinăuCandidații admiși la a doua serie a concursului pentru funcția de juriști secunzi la Grefa Curții Europene pentru Drepturile Omului (CtEDO) au susținut proba scrisă. 6 candidați au promovat-o și sunt admiși la interviu.

Astfel, următoarele persoane au fost admise la etapa a II-a a concursului - interviul: Petroman Ludmila, Bologan Dumitriţa, Comerzan Diana, Gurin Marin, Baltă Marin şi Croitor Alexei. Interviul va avea loc pe 3 octombrie 2017, cu începere de la ora 9:00, la sediul Ministerului Justiției,  bir. 227.

Aminitim că, Ministerul Justiției a organizat primul concurs la începutul verii, în urma căruia a înaintat 4 candidați pentru cele trei funcții de juriști secunzi. Ulterior, la solicitarea Consiliului Europei (CoE), a fost anunțată o nouă rundă de selecție a candidaților. Finaliștii ambelor concursuri vor trece o probă finală organizată de CoE.

Juriștii delegați vor fi implicați în lucrările Grefei și vor acorda asistență în cazul cererilor adresate împotriva țării noastre. Ei nu vor fi angajați ai CtEDO sau ai Consiliului Europei. Condițiile de remunerare, garanțiile sociale și alte plăți compensatorii vor fi stabilite, în exclusivitate, printr-un acord individual al persoanei selectate cu Guvernul Republicii Moldova.

 

Pentru mai multe informații, contactați

Serviciul Protocol, Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Justiției

tel: (+373 22) 20 14 40 / e-mail: presa@justice.gov.md

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20-14-20

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel: (+373 22) 23-33-40
Fax: (+373 22) 23-47-97
Vizitatori total: 5190774     Soluție
 
Servicii
Close