Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul aniversării a 30 de ani de la fondarea Detașamentului cu Destinație Specială „Pantera” imprimare
Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul aniversării a 30 de ani de la fondarea Detașamentului cu Destinație Specială „Pantera”
02.04.2021    
 
Stimați colaboratori ai Detașamentului cu Destinație Specială „Pantera”,

Aniversarea a 30 de ani de la fondare a Detașamentului cu Destinație Specială „Pantera”, îmi conferă distinsa onoare de a-mi exprima cele mai alese felicitări, însoțite de sentimentul de admirație și respect deosebit pentru activitatea profesională, onestă, pentru voința, puterea, curajul, bărbăția și responsabilitatea demonstrate demn și cu deplină încredere.
 
Cu certitudine, Vă revine o misiune destul de dificilă în asigurarea respectării ordinii de drept și siguranței în cadrul sistemului administrației penitenciare din Republica Moldova, în special în contextul epidemiei de Covid-19, care a afectat dur toate domeniile vieții.
 
Vreau să Vă aduc sincere mulțumiri pentru contribuția, dăruirea de sine în realizarea tuturor obiectivelor și sarcinilor stabilite în faţa sistemului penitenciar, precum și în depășirea cu succes a tuturor obstacolelor și provocărilor.

Sper cu desăvârșire că Dumneavoastră veți exercita și în continuare conștiincios activitatea, întru dezvoltarea, modernizarea, consolidarea, creșterea performanțelor a DDS „Pantera”, precum și a sistemului administrației penitenciare din întreaga țară.
 
La mulți ani, Stimați Colegi!

Cu cele mai sincere aprecieri și distins respect,
 
Fadei Nagacevschi
Ministru al Justiției

 
 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10394978     Soluție
 
Servicii
Close