Prima / Transparenţa în procesul decizional / Anunţuri privind iniţierea elaborării actelor normative » Anunț privind inițierea elaborării proiectului Hotărârii Guvernului privind crearea Centrului de analiză a riscurilor de spălarea banilor și finanțarea terorismului imprimare
Anunț privind inițierea elaborării proiectului Hotărârii Guvernului privind crearea Centrului de analiză a riscurilor de spălarea banilor și finanțarea terorismului
18.09.2018    

Ministerul Justiţiei anunţă iniţierea procesului de elaborare a proiectului Hotărârii Guvernului privind crearea Centrului de analiză a riscurilor de spălarea banilor și finanțarea terorismului.

Obiectivul de bază al proiectului este crearea unei entități responsabile de monitorizarea, analiza şi reducerea riscurilor de spălare a banilor şi finanțare a terorismului  la nivel național.

În vederea eficientizării procesului de elaborare a hotărîrii menționate, solicităm respectuos implicarea activă a tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor în acest sens.

 

Propunerile urmează a fi transmise pînă la data de 28 septembrie 2018, în format electronic, la adresa: zinaida.carp@justice.gov.md.

Persoana de contact: Zinaida Carp, consultant superior, Direcția elaborare acte normative, tel: (022) 20 14 27.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7078477     Soluție
 
Servicii
Close