Prima / Transparenţa în procesul decizional / Anunţuri privind iniţierea elaborării actelor normative » Anunț privind inițierea elaborării proiectului de act normativ ce ar reglementa mecanismul de asigurare a expertizelor extrajudiciare și judiciare gratuite, la solicitarea victimelor infracțiunilor de violența în familie şi infracțiunilor privind viața sexuală. imprimare
Anunț privind inițierea elaborării proiectului de act normativ ce ar reglementa mecanismul de asigurare a expertizelor extrajudiciare și judiciare gratuite, la solicitarea victimelor infracțiunilor de violența în familie şi infracțiunilor privind viața sexuală.
08.10.2018    

Ministerul Justiţiei anunță inițierea procesului de elaborarea a proiectului de act normativ ce ar reglementa mecanismul de asigurare a expertizelor extrajudiciare și judiciare gratuite, la solicitarea victimelor infracțiunilor de violență în familie şi infracțiunilor privind viața sexuală.

 

În vederea eficientizării procesului de elaborare a modificărilor menționate, solicităm respectuos implicarea activă a tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor în acest sens.

 

Propunerile urmează a fi transmise pînă la data de 22 octombrie 2018, în format electronic, la adresa: ina.chetrean@justice.gov.md.

Persoana de contact: Chetrean Ina, consultant principal, Direcția elaborare acte normative, tel: (022) 20 14 69.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7078480     Soluție
 
Servicii
Close