Prima / Transparenţa în procesul decizional / Anunţuri privind iniţierea elaborării actelor normative » Anunț privind inițierea elaborării proiectului de Lege privind metodologia de calcul al plăților notariale imprimare
Anunț privind inițierea elaborării proiectului de Lege privind metodologia de calcul al plăților notariale
15.02.2019    

Anunț privind inițierea elaborării proiectului de Lege privind  metodologia de calcul al plăților notariale

15.02.2019

Ministerul Justiţiei anunță inițierea procesului de elaborare a proiectului de Lege privind metodologia de calcul al plăților notariale.

Proiectul legii urmează să conțină modalitatea de determinare a plăților pentru serviciile notariale și descrierea modului de calculare și formulele de calcul al acestor plăți.

În vederea eficientizării procesului de elaborare a legii menționate, solicităm respectuos implicarea activă a tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor în acest sens.

Propunerile urmează a fi transmise pînă la data de 7 martie 2019, în format electronic, la adresa: natalia.patrascu@justice.gov.md.
Persoana de contact: Natalia Patrașcu, consultant principal, Direcția elaborare acte normative, tel: (022) 20 14 69.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7101235     Soluție
 
Servicii
Close