Prima / Transparenţa în procesul decizional / Anunţuri privind iniţierea elaborării actelor normative » Anunţ privind iniţierea procesul de revizuire a cadrului normativ relevant în vederea acomodării/accesibilizăriiprocedurilor judiciare potrivit necesităților persoanelor cu dizabilități imprimare
Anunţ privind iniţierea procesul de revizuire a cadrului normativ relevant în vederea acomodării/accesibilizăriiprocedurilor judiciare potrivit necesităților persoanelor cu dizabilități
11.04.2019    

Potrivit Țintei strategice A, acțiunea 3 „Accesibilizarea sediilor instanţelor de judecată, a informației și proceselor judiciare potrivit cu necesitățile persoanelor cu dizabilităţi", sub-acțiunea 3.3. „Revizuirea cadrului normativ relevant în vederea acomodării/accesibilizării procedurilor judiciare potrivit cu necesitățile persoanelor cu dizabilități" din Planul naţional de acţiuni în domeniul drepturilor omului pentru anii 2018-2022, aprobat prin Hotărîrea Parlamentului nr. 89/2018, Ministerul Justiției este una din instituțiile responsabile de realizarea acțiunii menționate supra.
Astfel, Ministerul Justiției demarează procedura de revizuire a cadrului normativ relevant.
În vederea eficientizării procesului de realizare a acțiunii menționate, solicităm respectuos implicarea activă a tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor în acest sens.
Propunerile urmează a fi transmise până la data de 7 mai 2019, în format electronic, la adresa: adriana.dodon@justice.gov.md.

Persoană de contact: Adriana Dodon, consultant, Direcția elaborare acte normative, tel: (022) 20-14-27.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7785805     Soluție
 
Servicii
Close