Prima / Transparenţa în procesul decizional / Anunţuri privind iniţierea elaborării actelor normative » Anunţ privind iniţierea elaborării proiectului Hotărârii Guvernului pentru aprobarea Regulamentului privind modul de demolare a construcțiilor neautorizate și de defrișare a arborilor și arbuștilor imprimare
Anunţ privind iniţierea elaborării proiectului Hotărârii Guvernului pentru aprobarea Regulamentului privind modul de demolare a construcțiilor neautorizate și de defrișare a arborilor și arbuștilor
04.10.2019    

Ministerul Justiţiei anunţă iniţierea procesului de elaborare a proiectului Hotărârii Guvernului pentru aprobarea Regulamentului privind modul de demolare a construcțiilor neautorizate și de defrișare a arborilor și arbuștilor, în vederea executării prevederilor art. 4396 alin. (5) din Codul contravențional nr. 218/2008.
Proiectul actului normativ urmează să includă prevederi referitoare la competențele, modul și condițiile de executare silită a lucrărilor de demolare a construcțiilor neautorizate și de defrișare a arborilor și arbuștilor, metodologia evaluării cheltuielilor necesare pentru executarea lucrărilor enunțate și criteriile de recuperare a acestor cheltuieli din contul contravenienților, cu remedierea, după caz, a construcțiilor afectate în urma intervențiilor neautorizate și alte aspecte relevante.
În vederea eficientizării procesului de elaborare a proiectului Hotărârii Guvernului, solicităm respectuos implicarea activă a tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor în acest sens.

Propunerile urmează a fi transmise până la data de 18 octombrie 2019, în format electronic, la adresa: ion.glavan@justice.gov.md.
Persoana de contact: Ion Glavan, consultant superior, Direcția elaborare acte normative, tel: (022) 201405.

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7785725     Soluție
 
Servicii
Close