Prima / Transparenţa în procesul decizional / Anunţuri privind iniţierea elaborării actelor normative » ANUNŢ privind iniţierea elaborării proiectului pentru modificarea Legii cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii nr. 947/1996 imprimare
ANUNŢ privind iniţierea elaborării proiectului pentru modificarea Legii cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii nr. 947/1996
07.10.2019    

Ministerul Justiţiei anunţă iniţierea procesului de elaborare a proiectului Legii pentru modificarea Legii cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii nr. 947/1996.
Proiectul actului normativ urmează să prevadă mecanismul de alegere a membrilor Consiliului Superior al Magistraturii de către Adunarea Generală a Judecătorilor pornind de la necesitatea unei reprezentări proporționale ale judecătorilor care într-un număr predominant activează în prima instanță și într-un considerabil mai mic în instanțele ierarhic superioare și o modalitate îmbunătățită de suplinire a componenței Consiliului Superior al Magistraturii din rîndul profesorilor de drept titulari.
În vederea eficientizării procesului de elaborare a proiectului de lege menționat, solicităm respectuos implicarea activă a tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor în acest sens.
Propunerile urmează a fi transmise pînă la data de 14 octombrie 2019, în format electronic, la adresa: victor.stratu@justice.gov.md.
Persoana de contact: Victor STRATU, șef adjunct interimar, Direcția elaborare acte normative, tel: 0 (22) 20-14-05.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7785736     Soluție
 
Servicii
Close