Prima / Transparenţa în procesul decizional / Anunțuri privind organizarea consultării publice » Anunț privind consultarea Proiectului Ordinul comun al Ministrului Justiției și Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești cu privire la aprobarea Regulamentului privind desfășurarea concursului public de selectare a reprezentanților mediului academic din domeniul dreptului și al societății civile în calitate de membru și membru supleant în Comisia de licențiere a executorilor judecătorești. imprimare
Anunț privind consultarea Proiectului Ordinul comun al Ministrului Justiției și Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești cu privire la aprobarea Regulamentului privind desfășurarea concursului public de selectare a reprezentanților mediului academic din domeniul dreptului și al societății civile în calitate de membru și membru supleant în Comisia de licențiere a executorilor judecătorești.
11.12.2017    

În acest context, Ministerul Justiției inițiază consultările publice și invită toți subiecții interesați să prezinte propuneri cu referire la proiectul nominalizat. Propunerile și opiniile asupra acestui proiect urmează a fi transmise, până la data de 21 decembrie curent.

Proiectului Ordinul comun al Ministrului Justiției şi Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești cu privire la aprobarea Regulamentului privind desfășurarea concursului public de selectare a reprezentanților mediului academic din domeniul dreptului și al societății civile în calitate de membru și membru supleant în Comisia de licențiere a executorilor judecătorești și nota informativă.

Persoana de contact: Ina Chetrean, consultant principal, Direcţia elaborare a actelor normative, tel: (22) 20 14 69, ina.chetrean@iustice.gov.md

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7101174     Soluție
 
Servicii
Close