Prima / Posturi vacante/ Voluntariat / Informații despre concurs » Lista candidaţilor care au fost admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de specialist superior în Direcţia administrare instanţe judecătoreşti şi sisteme informaţionale judiciare din cadrul Agenţiei de administrare a instanţelor judecătoreşti. imprimare
Lista candidaţilor care au fost admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de specialist superior în Direcţia administrare instanţe judecătoreşti şi sisteme informaţionale judiciare din cadrul Agenţiei de administrare a instanţelor judecătoreşti.
16.03.2017    

de specialist superior, Direcția administrare instanțe judecătorești și sisteme informaționale judiciare

Nr.

Numele, prenumele

Comentarii

1.

Damaschin Elena*

admis

Data și ora desfășurării probei scrise va fi comunicată suplimentar.

*NOTĂ: Persoanele care au depus dosarul de concurs prin poştă sau e-mail urmează să prezinte originalele documentelor sau copiile autentificate de notar pînă la data desfăşurării probei scrise a concursului, sub sancţiunea respingerii dosarului de concurs.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

 Portal Servicii

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20-14-20    

 

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel: (+373 22) 23-33-40
Fax: (+373 22) 23-47-97
Vizitatori total: 4749930     Soluție
 
Servicii
Close