Prima / Posturi vacante/ Voluntariat / Informații despre concurs » Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist superior în Direcția apostilă și legalizare din cadrul Agenției Resurse Informaționale Juridice. imprimare
Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist superior în Direcția apostilă și legalizare din cadrul Agenției Resurse Informaționale Juridice.
07.11.2018    

Agenția Resurse Informaționale Juridice

COMISIA DE CONCURS

Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de specialist superior în Direcția apostilă și legalizare

Nr. Numele, prenumele Comentarii
1. David Ruslan* admis


*NOTĂ: Persoanele care au depus dosarul de concurs prin poştă sau e-mail urmează să prezinte originalele documentelor sau copiile autentificate de notar pînă la data desfăşurării probei scrise a concursului, sub sancţiunea respingerii dosarului de concurs.

Proba scrisă se va desfăşura în incinta Ministerului Justiției, pe data de 12 noiembrie 2018, ora 10.00, sala 104.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20 14 20

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 6205348     Soluție
 
Servicii
Close