Prima / Posturi vacante/ Voluntariat / Informații despre concurs » Rezultatele concursului pentru ocuparea funcției publice cu statut special de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor imprimare
Rezultatele concursului pentru ocuparea funcției publice cu statut special de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor
23.08.2019    

 

Ministerul Justiției anunță că urmare concursului pentru ocuparea funcției publice cu statut special de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), niciun candidat nu a promovat proba interviului din concurs.

În conformitate cu regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor publice cu statut special din cadrul sistemului administraţiei penitenciare, în cadrul probei interviului, fiecărui candidat i s-au adresat mai multe întrebări pe subiecte profesionale, cu simularea unor situații sau spețe din activitatea de serviciu în vederea sesizării atitudinii acestora în situații de criză.

Concomitent, în cadrul probei candidații au prezentat comisiei de concurs, un plan de dezvoltare strategică al ANP, cerință menționată în anunțul pentru ocuparea funcției vacante cu statut special de director al ANP.

Cu regret, însă niciunul dintre candidații participanți la concurs nu a obținut nota minimă de promovare a probei interviului, care este 6.

Astfel, ținem să menționăm că, având în vedere că pe parcursul desfășurării concursului, comisia a depistat mai multe neclarități în regulament, concursul pentru ocuparea funcției vacante de director al ANP se suspendă până la rectificarea tuturor prevederilor învechite.

Amintim că, la proba interviului au fost admiși 7 candidați din 15, ulterior probei scrise a concursului.

Serviciul informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Justiției

tel: (+373 22) 20 14 08

e-mail: presa@justice.gov.md

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9322369     Soluție
 
Servicii
Close