Prima / Comunicate de presă » Invitație la consultările publice imprimare
Invitație la consultările publice
11.12.2013    

Ministerul Justiției organizează consultări publice cu privire la Propunerea de Politică Publică cu tematica ,,Servicii medicale de calitate pentru persoanele deținute în penitenciare".

Consultările publice se vor desfășura în cadrul unei ședințe ce va avea loc la data de 24 decembrie, ora 10.00, sala de conferințe a Ministerului Justiției.

Menționăm că, proiectul Propunerii de Politică Publică a fost elaborat de către un grup de lucru format din reprezentanți ai Cancelariei de Stat, Ministerului Justiției, Departamentului Instituțiilor Penitenciare, Ministerului Sănătății, Ministerului Finanțelor, și a altor reprezentanți invitați din partea Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, Consiliului Național de Evaluare și Acreditare în Sănătate, Casei Naționale de Asigurări Sociale.

Totodată, remarcăm aportul Agenției Naţiunilor Unite pentru Combaterea Drogurilor şi Criminalității și Asociației Obștești ,,AFI" acordat la elaborarea proiectului nominalizat.

 Scopul organizării ședinței este discutarea proiectului Propunerii de Politică Publică cu tematica ,,Servicii medicale de calitate pentru persoanele deținute în penitenciare" și oferirea propunerilor și sugestiilor.

Vom fi recunoscători tuturor participanților ce vor da curs invitației.

Materialele complete ale proiectului Propunerii de Politică Publică, pusă în discuție, sunt accesibile pe pagina web oficială a Ministerului Justiției - www.justice.gov.md, rubrica - transparența decizională/consultări publice. 

 Toate propunerile și sugestiile pe marginea acestui proiect  urmează a fi remise la adresa samep@justice.gov.md.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9779271     Soluție
 
Servicii
Close