Prima / Comunicate de presă » Anunț privind renunțarea la practica de solicitare a extraselor din Registrul de stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali imprimare
Anunț privind renunțarea la practica de solicitare a extraselor din Registrul de stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali
11.11.2015    

Începînd cu data de 11 noiembrie 2015, subdiviziunile și instituțiile subordonate Ministerului Justiției nu vor mai solicita persoanelor, în procesul realizării activității, prezentarea extraselor din Registrul de stat al persoanelor juridice și întreprinzătorilor individuali.

O dispoziție în acest sens a fost semnată de Ministrul justiției, avînd ca obiectiv prioritar susținerea mediului de afaceri prin crearea premiselor pentru participarea cît mai activă și promtă a persoanelor care desfășoară activitate de întreprinzător la realizarea propriilor interese și a interesului public.

Eliberarea persoanelor care desfășoară activitate de întreprinzător de obligația de a prezenta extrase din Registrul de stat nominalizat va contribui la economisirea de către acestea a timpului și resurselor.

Finalitatea inițiativei de renunțare la practica solicitării extraselor din Registrul de stat al persoanelor juridice și întreprinzătorilor individuali constă în suprimarea elementelor birocratice, optimizarea interacțiunii dintre structurile guvernamentale și promovarea utilizării instrumentelor electronice în procesul de guvernare.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9802072     Soluție
 
Servicii
Close