Prima / Comunicate de presă » Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu prilejul Zilei Juristului imprimare
Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu prilejul Zilei Juristului
19.10.2016    

„Justiția este stăpâna și regina tuturor virtuților". Această definiție, oferită de Cicero, calificat ca omul universal, cu merite deosebite în domeniul politico-judiciar, a devenit atât una clasică și incontestabilă, cât și una valabilă actualmente.

Toți actorii sistemului judiciar celebrează, astăzi, ziua profesională. Datorită muncii desăvârșite și oneste prestate de dumneavoastră, statul garantează cetățenilor săi: apărarea demnității, a drepturilor și libertăților omului, legalitatea și echitatea socială.

Prin activitatea nobilă de jurist, asigurați existența pilonului de bază al statului de drept, cel de funcționare a principiului supremației legii.

Vă urez prosperitate, verticalitate, principialitate, reușite pe plan profesional și o constantă conservare în adevăr și profesionalism.

Cu o deosebită considerațiune,
Vladimir Cebotari,
Ministrul Justiției

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7870102     Soluție
 
Servicii
Close