Prima / Comunicate de presă » Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu prilejul Zilei Internaționale a Drepturilor Omului imprimare
Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu prilejul Zilei Internaționale a Drepturilor Omului
10.12.2016    

Dragi prieteni,

A devenit deja o tradiție să marcăm anual, în toată lumea, pe 10 decembrie, Ziua Internațională a Drepturilor Omului, un eveniment special și pentru cetățenii Republicii Moldova.

Din 1948 și până în prezent, drepturile fundamentale ale omului, ce sunt esențiale pentru viața, libertatea și demnitatea cetățenilor, indispensabile pentru dezvoltarea personalității umane, au fost stipulate în Declarația Universală a Drepturilor Omului. Ele sunt asigurate și protejate de către Stat, fiind stabilite și garantate prin Constituție. Iar rolul principal în realizarea protecției drepturilor revine sectorului pe care am plăcerea să-l reprezint.

Astfel, în calitate de ministru al Justiției, afirm că, în Republica Moldova, egalitatea în faţa legii fără nici un fel de deosebire de rasă, culoare, sex, limbă, religie, opinie politică, origine naţională sau socială constituie unul dintre principiile de prim rang. Iar garantarea drepturilor omului, cuprinse în Declarația menționată mai sus, crează pentru cetățeni o societate liberă și ne servește ca o bază în consolidarea statului de drept.

Cu ocazia acestei sărbători importante pentru noi toți, vă urez liniște interioară, pace în viață și fericire necondiționată!

Cu deosebit respect,
Vladimir Cebotari,
Ministrul Justiției

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9332203     Soluție
 
Servicii
Close