Prima / Comunicate de presă » Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii imprimare
Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii
08.03.2017    

Mult stimate și respectate doamne,

Îmi exprim recunoștința pentru activitatea zilnică eficientă în cadrul ministerului, a instituțiilor din sectorul justiției și în alte domenii. Apreciez echilibrul dumneavoastră în situațiile tensionate,  profesionalismul la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu și gingășia ce vă reprezintă totalmente. Sunteți deosebite, sunteți cele care luminați și înfrumusețați rutina noastră. Voi, reprezentantele sexului frumos, reușiți să pulsați cele mai frumoase sentimente și emoții inegalabile.

Ministerul Justiției se bucură din plin de o majoritate a femeielor angajate în câmpul muncii. Accentuez faptul că rolul dumneavoastră, dragi doamne, este unul remarcabil, fapt ce vă garantează în continuare susținerea, prețuirea și respectul nostru. Curajul și mărinimia voastră ne face să mergem cu încredere spre un viitor mai bun și mai frumos. Voi aveți grijă mereu să asigurați educarea unei generații de succes și promovarea realizărilor pe măsură.

Fie ca ziua de 8 martie să reprezinte un motiv suplimentar de a celebra împreună importanța și aprecia galanța când pășiți ferm în societate. Vă doresc să fiți sănătoase, frumoase, grațioase, copleșitoare - pur și simplu să luminați obscurul, să zâmbiți lumii și să radiați de fericire!

Vă mulțumim pentru că sunteți componentele vieții noastre!

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

 Portal Servicii

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20-14-20    

 

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel: (+373 22) 23-33-40
Fax: (+373 22) 23-47-97
Vizitatori total: 4685422     Soluție
 
Servicii
Close