Prima / Comunicate de presă » Laborator metodico-științific nou pentru expertiza judiciară din Moldova imprimare
Laborator metodico-științific nou pentru expertiza judiciară din Moldova
28.03.2017    

27 martie Chișinău - Centrul Național de Expertize Judiciare (CNEJ) în subordinea Ministerului Justiției, a creat recent un laborator pentru coordonarea activității metodico-științifice a practicii din domeniu. Experții acestuia, împreună cu cei privați și cei angajați în instituțiile din țară, personalități notorii din mediul academic de profil, vor contribui la elaborarea documentelor de suport. În acest sens, Institutul Național de Expertize Criminalistice din România oferă asistență Moldovei.

Noul laborator va analiza practicile, va elabora recomandări pentru îmbunătățirea lor și va contribui la formarea experţilor în diverse specialități de profil. Prin această activitate, CNEJ va contribui și în continuare la înfăptuirea justiţiei în Republica Moldova. Conducătorul entității este Lilia Florea, specialistă cu experiență de peste 25 ani în domeniu.

Amintim că, Centrul efectuează expertize judiciare şi extrajudiciare din domeniul inginero-economic, inginero-tehnic, construcţiei şi evaluări imobilului, criminalisticii, fizicii și chimiei judiciare, etc. Acestea se efectuează la solicitarea instanțelor de judecată, organelor de urmărire penală, persoanelor fizice și juridice interesate. CNEJ efectuează constant instruiri, ateliere de lucru, seminare teoretico-practice pentru schimb de experienţă destinate experților judiciari.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

 Portal Servicii

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20-14-20    

 

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel: (+373 22) 23-33-40
Fax: (+373 22) 23-47-97
Vizitatori total: 4749928     Soluție
 
Servicii
Close