Prima / Comunicate de presă » Vladimir Cebotari: Actul de justiție nu tolerează pe nimeni imprimare
Vladimir Cebotari: Actul de justiție nu tolerează pe nimeni
04.04.2017    

4 aprilie 2017, Rezina - Ministrul Justiției, Vladimir Cebotari, a efectuat astăzi o vizită de lucru în orașul Rezina. Oficialul a participat la întrunirea cu reprezentanții administrației locale, poliției, procuraturii, notari, executori judecătorești, primari ai satelor și comunelor.

Vladimir Cebotari a informat despre reformele realizate în sectorul justiției și a atenționat asupra fenomenului corupției. Demnitarul a declarat că acesta „este un obstacol pentru o viață mai bună, iar lupta cu corupția este o prioritate a guvernării noastre. Toate schimbările ce se produc în acest sens au scopul de a îmbunătăți nivelul vieții oamenilor".

Participanții la întrunire au adresat solicitări și au comunicat problemele pe care le confruntă, privind litigiile referitor la prelucrarea terenurilor agricole, aducerea forțată în instanță, condițiile pentru medicina legală, finanțarea expertizelor judiciare, salariile din sectorul public. Au fost precizate chestiuni referitor la simplificarea procedurilor contravenționale.

Ministrul Justiției a vizitat Penitenciarul nr. 17 din localitate, a cercetat condițiile acestuia, s-a informat despre necesitățile administrației și a acordat audiență unor deținuți.

 

Pentru mai multe informații, contactați

Serviciul Protocol, Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Justiției

tel: (+373 22) 20 14 40 / e-mail: presa@justice.gov.md

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

 Portal Servicii

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20-14-20    

 

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel: (+373 22) 23-33-40
Fax: (+373 22) 23-47-97
Vizitatori total: 4685423     Soluție
 
Servicii
Close