Prima / Comunicate de presă » Două dosare depuse pentru funcția de membru în Consiliul de Integritate, din partea Guvernului imprimare
Două dosare depuse pentru funcția de membru în Consiliul de Integritate, din partea Guvernului
13.06.2017    

13 iunie 2017, Chișinău Ministerul Justiției a încheiat procesul de colectare a dosarelor pentru funcția de membru al Consiliului de Integritate, din partea Guvernului. Doi candidați au depus actele, ce urmează a fi transmise Executivului și va fi luată o decizie în acest sens.

Cele două persoane care au manifestat interes pentru funcția vacantă sunt: Oleg Efrim, ex-ministrul Justiției, în prezent avocat și cadru didactic; Ivan Ungurean, avocat, a activat în funcția de șef al secției de expertiză juridică a Cancelariei de Stat, iar în perioada 2008 – 2013 în Direcția generală legislație a Ministerului Justiției.

Amintim că, Ministerul Justiției a demarat procesul de colectare pe 2 iunie curent. Funcția de membru a devenit vacantă după ce Victoria Iftodi, desemnată de Executiv pe 28 decembrie 2016, a demisionat deoarece a devenit judecătoare a Curții Constituționale.

Mandatul de membru este de 5 ani, fără posibilitatea numirii pentru un alt mandat consecutiv, și încetează odată cu expirarea acestuia sau prin revocarea persoanei de către entitatea care a desemnat-o, sau prin demisie, sau prin pensionare, sau în caz de deces al persoanei.

 

Pentru mai multe informații, contactați

Serviciul Protocol, Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Justiției

 

tel: (+373 22) 20 14 40 / e-mail: presa@justice.gov.md

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

 Portal Servicii

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20-14-20    

 

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel: (+373 22) 23-33-40
Fax: (+373 22) 23-47-97
Vizitatori total: 4685412     Soluție
 
Servicii
Close