Prima / Comunicate de presă » Instruire privind utilizarea e-Dosar-ului, pentru actorii din justiţie imprimare
Instruire privind utilizarea e-Dosar-ului, pentru actorii din justiţie
16.06.2017    

16 iunie 2017, Chișinău Ministerul Justiției, în comun cu Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești (AAIJ), a organizat un seminar de instruire despre sistemul informațional e-Dosar judiciar, pentru familiarizarea utilizatorilor şi o înţelegere clară a tuturor opţiunilor.

La eveniment au participat avocaţi, angajaţi ai Judecătoriei Chişinău, ai Centrului de Telecomunicaţii Speciale, liber profesionişti. În cadrul instruirii, au fost prezentate funcţionalităţile Sub-SI eDosar. Participanții la curs au testat sistemul, au exersat și au formulat propuneri pentru optimizarea acestuia.

 Acest sistem electronic a fost implementat pentru accelerarea acţiunilor actorilor implicați în procesul de înfăptuire a justiției, cu beneficii și impact imediat asupra activităţii instanțelor judecătorești.

e-Dosar judiciar reprezintă o soluție informatică, ce permite formarea și administrarea dosarului electronic cu accesul părților la el, prezentarea probelor, distribuirea materialelor anexate la dosar, introducerea mecanismelor electronice de citare a părților, coordonarea agendei ședințelor de judecată cu participanții la proces, efectuarea plății taxei de stat prin intermediul serviciului guvernamental, etc.

 

Pentru mai multe informații, contactați

Serviciul Protocol, Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Justiției

 

tel: (+373 22) 20 14 40 / e-mail: presa@justice.gov.md

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

 Portal Servicii

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20-14-20    

 

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel: (+373 22) 23-33-40
Fax: (+373 22) 23-47-97
Vizitatori total: 4685412     Soluție
 
Servicii
Close