Prima / Comunicate de presă » Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu prilejul Zilei Funcționarului Public imprimare
Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu prilejul Zilei Funcționarului Public
23.06.2017    

„Dragii mei colegi!

Sărbătoarea de astăzi vine să sublinieze rolul important și responsabil ce-l joacă funcționarii publici în dezvoltarea societății noastre.

Adresez tuturor vouă, stimați colegi și prieteni, un mesaj de felicitare şi încredere în capacitatea fiecăruia de a face faţă provocărilor, de a realiza progrese şi reforme, a lua decizii şi a demonstra responsabilitate civică.

Vă aduc sincere mulțumiri pentru dedicație, responsabilitate, corectitudine și devotament. Să aveți noi realizări în activitatea profesională, multe bucurii, fericire, putere pentru continuarea lucrului ce-l faceţi cu dăruire, linişte şi căldură în suflet!

Un stat devine puternic prin funcționarii săi. Deci, vă doresc multă perseverență, răbdare și determinare în misiunea grea, dar atât de importantă ce o îndepliniți!

Mă mândresc că sunt colegul Dvs!”

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

 Portal Servicii

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20-14-20    

 

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel: (+373 22) 23-33-40
Fax: (+373 22) 23-47-97
Vizitatori total: 4674489     Soluție
 
Servicii
Close