Prima / Comunicate de presă » Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, de „Ziua Juristului” imprimare
Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, de „Ziua Juristului”
19.10.2017    

Dragi colegi juriști!

Astăzi celebrăm „Ziua Juristului” - cu acest prilej vă felicit pentru alegerea și practicarea acestei meserii onorabile, ce solicită corectitudine, verticalitate și multă pasiune. Vă doresc să vi se materializeze aspirațiile, să aveți entuziasm pentru schimbări radicale, dacă acestea înseamnă progres și sunt în beneficiul tuturor.

Înțeleptul Albert Einstein îndemna: „Încearcă să devii nu atât o persoană de succes, ci, mai degrabă, una de valoare”. Acest îndemn îl promovez și cred că este valabil pentru toate profesiile, dar în special pentru cei ce fac justiție. Militez pentru valoarea noastră comună: supremația legii, ca aceasta să redea cetățenilor statului nostru încrederea în actul justiției.

Prin inițiativele și efortul depus, tindem să zidim eficiență, independență și transparență în justiția din țara noastră. Reformele și schimbările majore de sistem, de atitudini, se produc prin implicarea întregii societăți, iar în justiție, mai întâi, prin atitudinea tuturor justițiarilor, celor care impun respectarea legii.

Vă urez succes în acestă activitate, sârguință, performanțe profesionale, vocație și valori morale!

  Cu deosebit respect,

 Vladimir Cebotari,

ministrul Justiției

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20-14-20

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel: (+373 22) 23-33-40
Fax: (+373 22) 23-47-97
Vizitatori total: 5255292     Soluție
 
Servicii
Close