Prima / Comunicate de presă » Ambasada Olandei în Moldova interesată de susţinerea reformelor în justiție imprimare
Ambasada Olandei în Moldova interesată de susţinerea reformelor în justiție
14.11.2017    

14 noiembrie 2017, ChișinăuMinistrul Justiției, Vladimir Cebotari, a discutat despre reformele în derulare cu ambasadoarea Olandei în Moldova, Stella Ronner Grubacic. Oficialii au făcut un schimb de opinii referitor la evoluțiile din domeniu, percepțiile societății și a partenerilor europeni.  

Vladimir Cebotari a informat despre ultimele realizări și inițiativele promovate în domeniu, dar și despre segmentele restante, pentru remedierea cărora se vor canaliza eforturile în următoarea perioadă.

A fost precizat că majoritatea acțiunilor întreprinse au fost focusate pentru ajustarea legislației iar viziunea pentru următoarea strategie este punerea acestora în practică.

Subiectele de discuție au vizat evaluarea, recomandările și finanțarea reformei justiției de Uniunea Europeană. Oaspeții au manifestat interes pentru aspecte referitor la respectarea drepturilor omului prin prisma unor cazuri sonore, modificările legislative privind activitatea organizațiilor comerciale, modul de implementare a reformelor pentru impact pozitiv, de consolidare a democrației.

  

Pentru mai multe informații, contactați

Serviciul Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Justiției

tel: (+373 22) 20 14 40 / e-mail: presa@justice.gov.md

GALERIE FOTO:

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9801691     Soluție
 
Servicii
Close