Prima / Comunicate de presă » Mesajul secretarului general de stat, Anatolie Munteanu, adresat colaboratorilor Procuraturii imprimare
Mesajul secretarului general de stat, Anatolie Munteanu, adresat colaboratorilor Procuraturii
29.01.2018    

 

Stimați procurori, dragi colegi,

Astăzi este o zi când exprimăm gratitudine tuturor vouă, celor care își dedică energia, potențialul și devotamentul pentru ca noi cetățenii să avem securitate socială. Necontenit, sprijiniți cu responsabilitate această axă a sistemului de drept. Onoarea și prestigiul instituției procuraturii se construiește pe respectul cetățenilor, de aceea vă îndemn să acționați mereu întru apărarea drepturilor și libertăților omului. Să aveți mereu același spirit ca în momentul în care ați dat, cu demnitate, jurământul!

Procuratura are rol principal în scena justiției, unde mă regăsesc de mulți ani. Din acest considerent, vă îndemn să militați cu entuziasm pentru ascensiunea și modernizarea sistemului procuraturii. Doar prin efortul și preseverența oamenilor poate fi dat impuls pentru purificarea sistemului de drept, ca să construim o democrație adevărată a țării.

Să aveți curaj, voință și apreciere pozitivă din partea cetațenilor! 

Cu sinceritate, 

Secretarul general de stat, Anatolie Munteanu

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20 14 20

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 5529634     Soluție
 
Servicii
Close