Prima / Comunicate de presă » Curs de formare în domeniul medierii comerciale imprimare
Curs de formare în domeniul medierii comerciale
02.02.2018    

2 februarie 2018, Chișinău - Ministerul Justiţiei anunţă un nou concurs de selectare a 18 participanți la un curs de formare în domeniul medierii comerciale. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 24 februarie curent, ora 17:00.

Cursul de formare este organizat pentru promovarea și popularizarea procedurii de mediere, ca alternativă la soluționarea litigiilor civile și comerciale în instanțe. Orele de curs vor avea loc în mun. Chișinău, în perioada 15 - 21 martie 2018.

La programul de formare pot participa reprezentanți ai profesiilor juridice, funcţionari din cadrul autorităţilor publice, profesionişti din comerţ, contabilitate, construcţie, inginerie, reprezentanţi ai mediului academic şi alte persoane cu competenţe de soluţionare a litigiilor. Cei care vor promova cu succes acest curs, vor continua să activeze în calitate de mediatori pe cazuri comerciale în instanţele de judecată, pe tot teritoriul Republicii Moldova.

După verificarea dosarelor, persoanele selectate vor fi invitate la interviu în perioada 28 februarie - 5 martie, iar pe 6 martie vor fi anunțate persoanlele admise la curs. Condițiile de selectare pot fi accesate AICI iar formularul de participare AICI. Dosarele pot fi depuse personal la Ministerul Justiţiei, bir. 102, sau prin e-mail la adresa: marcela.isac@justice.gov.md.

Cursul este organizat de Centrul pentru Soluţionarea Eficientă a Disputelor din Marea Britanie (CEDR) în parteneriat cu Ministerul Justiţiei. Costul de formare profesională a fost în mare parte subvenţionat de către Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

 

Pentru informaţii suplimentare puteți lua legătura cu:

Marcela Isac, consultant superior în cadrul Direcției profesii și servicii juridice, Ministerul Justiției

tel: +373 22 20 14 41; e-mail:marcela.isac@justice.gov.md

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7101062     Soluție
 
Servicii
Close