Prima / Comunicate de presă » Lituania susține reforma sectorului justiției din țara noastră imprimare
Lituania susține reforma sectorului justiției din țara noastră
01.03.2018    

1 martie 2018 Ministrul Justiției, Alexandru Tănase, a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei, Linas Antanas Linkevičius. Cei doi oficiali au discutat despre reformele în sectorul justiției şi importanţa acestora în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova. 

În cadrul discuțiilor, Alexandru Tănase şi-a expus viziunea asupra implementării rapide a reformei judiciare și a prezentat direcțiile strategice în acest sens. Ministrul lituanian a afirmat că o reformă judiciară modernă și eficientă a fost una din principalele sarcini pentru Moldova, în contextul procesului general de implementare a reformelor naționale, iar Lituania este dispusă să-și împărtășească în continuare experiența sa în acest domeniu. 

Oficialul din Lituania a menționat că țara sa susține eforturile Moldovei de integrare europeană și a manifestat speranța că statul nostru își va păstra vectorul european. În acest sens, Alexandru Tănase a subliniat importanța reformelor în procesul de integrare europeană, dezvoltarea democrației și edificarea unui stat de drept.

Menționăm că o delegație a Ministerului Justiției, condusă de Alexandru Tănase, efectuează o vizită de lucru de câteva zile în Lituania. Aceasta este prima vizită oficială efectuată de Alexandru Tănase după numirea în funcția de ministru al Justiției.


Pentru mai multe informații, contactați

Serviciul Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Justiției

tel: (+373 22) 20 14 40, 20 14 86/ e-mail: presa@justice.gov.md

GALERIE FOTO:

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7101089     Soluție
 
Servicii
Close