Prima / Comunicate de presă » Întâlnirea ministrului Justiției cu oficial de rang înalt din Lituania imprimare
Întâlnirea ministrului Justiției cu oficial de rang înalt din Lituania
02.03.2018    

2 martie 2018 Ministrul Justiției, Alexandru Tănase, a avut o întrevedere cu Valerijus Simulik, președintele Grupului pentru relații interparlamentare cu Republica Moldova și Comitetul pentru Drepturile Omului din Parlamentul Lituaniei (Seimas). Ei au discutat despre susținerea oferită de Lituania în parcursul european al țării noastre. 

În cadrul întâlnirii, oficialul lituanian a salutat adoptarea legii pentru modificarea Codului Audiovizualului, de Parlamentul nostru. El a menționat că noile modificări vor contribui semnificativ la interzicerea propagandei străine pe teritoriul Moldovei și va spori securitatea informațională în spațiul public. 

De asemenea, subiect de discuție a constituit faptul că la finalul anului vor avea loc alegeri parlamentare în Moldova. Cei doi oficiali au subliniat că este esențial ca acestea să decurgă în mod transparent, să fie credibile iar opțiunea de vot să și-o poată exprima atât cetățenii din țară cât și cei din afara ei.

Menționăm că o delegație a Ministerului Justiției, condusă de Alexandru Tănase, efectuează o vizită de lucru de câteva zile în Lituania. 


Pentru mai multe informații, contactați

Serviciul Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Justiției

tel: (+373 22) 20 14 40, 20 14 86/ e-mail: presa@justice.gov.md

GALERIE FOTO:

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7101124     Soluție
 
Servicii
Close