Prima / Comunicate de presă » Conducerea Ministerului Justiției, în vizită la Penitenciarul din Leova imprimare
Conducerea Ministerului Justiției, în vizită la Penitenciarul din Leova
24.05.2018    

Secretarul general de stat, Anatolie Munteanu, a participat la festivitatea de celebrare a 55 de ani de la fondarea Penitenciarului nr.3-Leova, din gestiunea Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) ce este subordonată Ministerului Justiției.

Cu acest prilej, Anatolie Munteanu a înmânat diplome de merit angajaților penitenciarului, mulțumind personal fiecăruia pentru efortul depus și devotamentul față de sistemul penitenciar. „Doar împreună, angajații penitenciarelor, ANP și Ministerul Justiției, vom reuși implementarea politicilor contemporane în sistemul execuțional penal. Trebuie să avansăm mult, iar din trecut să luăm doar tradițiile bune”, a afirmat secretarul general de stat. După festivitate el a vizitat blocul locativ ce urmează a fi dat în exploatare și a inspectat condițiile de detenție din acesta.

Cu ocazia împlinirii a 55 ani de la fondare, a fost oficiat serviciul religios de către un sobor de  preoţi și au fost sfințite sectoarele locative ale penitenciarului. De asemenea, deținuții au fost vizitați de rudele și apropiații lor. Administrația instituției a organizat un program muzical artistic și o expoziţie a obiectelor confecționate manual de deținuți. Menționăm că penitenciarul nr.3-Leova este de tip închis, pentru bărbați, iar acolo își ispășesc pedeapsa 372 persoane.

 

Pentru mai multe informații, contactați

Serviciul Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Justiției

tel: (+373 22) 20 14 86, e-mail: presa@justice.gov.md

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20 14 20

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 6390631     Soluție
 
Servicii
Close