Prima / Comunicate de presă » Precizări privind depunerea actelor de procedură prin PIGD imprimare
Precizări privind depunerea actelor de procedură prin PIGD
21.06.2018    

Ministerul Justiției și Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești (AAIJ) fac următoarele precizări:

La 1 iunie curent, au intrat în vigoare modificările Codului de Procedură Civilă, în partea ce ține de depunerea în format electronic a cererilor și a actelor anexate la acestea, prin sub-sistemul informațional E-dosar judiciar (parte componentă a Programului Integrat de Gestionare a Dosarelor), utilizând semnătura electronică.

În același timp, amintim că în prezent acest sistem se află în proces de testare în Judecătoria Chișinău și Curtea de Apel Chișinău, până în luna august curent. Prin urmare, în format electronic transmit și recepționează acte doar avocații care au încheiat acorduri de colaborare cu AAIJ și instanțele menționate. În acest context, precizăm că alți doritori vor putea adera la sistemul E-dosar după încheierea perioadei de testare. Despre acest fapt, vom informa la momentul oportun printr-un comunicat detaliat.

 

 Pentru mai multe informații, contactați Agenția de Administrarea a Instanțelor Judecătorești.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20 14 20

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 6198571     Soluție
 
Servicii
Close