Prima / Comunicate de presă » Tentativă de mituire a unui angajat din sistemul penitenciar imprimare
Tentativă de mituire a unui angajat din sistemul penitenciar
12.07.2018    

Ministerul Justiției informează că la 11 iulie curent, a fost contracarată o tentativă de mituire a unui angajat din Penitenciarul nr.11-Bălți.

Inspectorul principal al serviciului siguranță și regim penitenciar a reacționat prompt, refuzând să primească o sumă de bani de la un deținut, cu scopul plasării acestuia în una din celulele pretinse. Angajatul a respectat normele de conduită profesională, precum și prevederile legale, evitând intrarea în cârdășie cu deținutul.

În vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, incidentul a fost raportat factorilor de decizie din cadrul ministerului, cu scopul documentării și informării organelor competente.

Conducerea Ministerului Justiției apreciază pozitiv acțiunile de combatere a corupției întreprinse de angajații sistemului penitenciar și îi încurajează  pe aceștia să depună și în continuare eforturi cât mai consistente în lupta anti-corupție.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20 14 20

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 6208464     Soluție
 
Servicii
Close