Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare cu ocazia zilei lucrătorului Procuraturii imprimare
Mesaj de felicitare cu ocazia zilei lucrătorului Procuraturii
29.01.2019    

Stimate domnule procuror general,

Stimați procurori și angajați ai Procuraturii,

Procuratura reprezintă un pilon fundamental în procesul de consolidare a statului de drept, asigurare a supremației legii și protejării drepturilor și valorilor fundamentale ale cetățenilor. Acesteia îi revine rolul important de a asigura ordinea de drept și de a menține corectitudinea relației dintre stat și cetățean.

Pe parcursul ultimilor ani s-a reușit dezvoltarea unei instituții cu o structură nouă și o viziune clară asupra competențelor sale. În același timp, prin eforturi conjugate, urmează să asigurăm și în continuare sporirea eficienței și profesionalismului în cadrul instituției, precum și să implementăm cele mai moderne instrumente europene în activitatea zilnică a procurorilor. Doar prin respectarea integrității, independenței și profesionalismului procurorilor va fi posibilă reanimarea  încrederii cetățenilor în actul de justiție.

Apreciez înalt implicarea Dvs. în procesul de perfecționare a legislației penale și practicii, și țin să evidențiez că eforturile noastre comune sunt îndreptate spre asigurarea independenței, responsabilității și transparentizării activității Procuraturii.

Cu prilejul zilei profesionale, țin să vă adresez sincere mulțumiri pentru activitatea în serviciul cetățenilor și justiției. Vă doresc să aveți parte de noi realizări în activitate, îndeplinirea celor mai nobile gânduri și să vă bucurați de aprecierea înaltă a societății.

  

Victoria Iftodi

Ministrul Justiției

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7078480     Soluție
 
Servicii
Close