Prima / Comunicate de presă » Propuneri pentru strategia de dezvoltare a sectorului justiției 2019 – 2022 imprimare
Propuneri pentru strategia de dezvoltare a sectorului justiției 2019 – 2022
13.05.2019    

Ministerul Justiției a participat la celebrarea Zilei Europei prin activități de informare și promovare organizate în Orășelul European din Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt. Vizitatorii au primit informații utile despre serviciile oferite de Ministerul Justiției sau instituțiile din subordine privind apostilarea actelor, expertiza judiciară, programele probaționale, medierea în diverse tipuri de litigii. De asemenea, au fost expuse informații despre reforma hărții judiciare și despre proiectul strategiei de dezvoltare a sectorului justiției 2019 – 2022.

Din numărul mare de vizitatori, peste 150 și-au exprimat în scris opiniile și sugestiile privind schimbările ce le doresc a fi făcute în sectorul justiției, iar în dar au primit produse promoționale. Doleanțele colectate, exprimate direct de cetățeni de diferite vârste și ocupații, sunt diverse și vizează în mare parte lupta împotriva corupției, independența justiției, respectarea pe deplin a drepturilor omului, accelerarea proceselor de înfăptuire a justiției, o mai bună aplicare a legislației, o accesibilitate ușoară la informații practice din domeniul juridic.

În acest context, Ministerul Justiției îndeamnă toți doritorii de a contribui la completarea proiectului strategiei de dezvoltare a sectorului justiției să expedieze propuneri și sugestii concrete la adresa: strategie@justice.gov.md.


  

 

Pentru mai multe informații, contactați

Serviciul Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Justiției

tel: (+373 22) 20 14 08, e-mail: presa@justice.gov.md

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7498705     Soluție
 
Servicii
Close