Prima / Comunicate de presă » Noul ministru al justiției, Olesea Stamate, a fost prezentată echipei ministerului imprimare
Noul ministru al justiției, Olesea Stamate, a fost prezentată echipei ministerului
24.06.2019    

Noul ministru al justiției – Olesea Stamate, a fost învestită în funcție, iar după depunerea jurământului a fost prezentată echipei Ministerului Justiției de către prim-ministrul Maia Sandu.

„Este un om care vrea și poate să contribuie la schimbarea lucrurilor în domeniul justiției. Cred că așteptările oamenilor sunt cele mai mari, toată lumea își dorește o justiție independentă, corectă, puternică”, a spus dna Maia Sandu, iar noul ministru a afirmat că „este într-adevăr un domeniu complex care primul dă un semnal, dacă lucrurile în țară merg bine sau nu”.

Olesea Stamate a fost președinte al Asociației pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă. Este licențiată în drept, magistru în studii europene avansate la Colegiul Europei și avocat. Ea este specializată în domeniul justiţiei şi reforma administraţiei publice centrale.

  

 

Pentru mai multe informații, contactați

Serviciul informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Justiției

tel: (+373 22) 20 14 08, e-mail: presa@justice.gov.md

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7078480     Soluție
 
Servicii
Close