Prima / Comunicate de presă » Ministerul Justiției formează o rețea de comunicare în domeniul dreptului imprimare
Ministerul Justiției formează o rețea de comunicare în domeniul dreptului
25.06.2019    

Ministerul Justiției al Republicii Moldova lansează o rețea de comunicare la care invită să adere studenți, masteranzi și doctoranzi (resortisanți ai Republicii Moldova) care-și fac studiile în străinătate, în domeniul dreptului.

Rețeaua de comunicare va fi o oportunitate de interacțiune directă dintre autoritatea publică și membrii rețelei, cu scopul de a beneficia reciproc de avantajele unui schimb de informații utile, inclusiv pentru realizarea analizelor comparate în domeniul dreptului.

Pentru a deveni membru al rețelei este necesară solicitarea doritorului adresată în formă liberă - prin poșta electronică la adresa: oxana.vlas@justice.gov.md sau prin apel telefonic în intervalul orelor 8:00 - 12:00; 13:00 – 17:00 la numărul de contact: (+373) 22 20 14 36. De asemenea, în scopul înregistrării este necesar a comunica numele, prenumele, denumirea instituției de învățământ la care este înmatriculat solicitantul, specialitatea sau subiectele de cercetare, adresa de e-mail. Datele cu caracter personal comunicate în acest sens, vor fi utilizate doar în scopul instituirii rețelei de comunicare.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7078477     Soluție
 
Servicii
Close