Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei arhivistului imprimare
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei arhivistului
12.07.2019    

 

Stimați funcționari din domeniul arhivistic,

Am un prilej deosebit de a vă adresa felicitări și urări de bine folosind ocazia zilei profesionale, consemnată anual în a doua sâmbătă a lunii iulie. Este o zi ce relevă importanța lucrătorilor arhivelor și a valorii patrimoniului arhivistic, patrimoniu ce solicită atitudine grijulie pentru a putea fi transmis neștirbit generațiilor următoare.

Grație activității arhivistului, fragmentele trecutului pot fi în orice moment revăzute, consultate și pot servi drept suport pentru succesul din viitor. Arhivele au o importanţă incontestabilă pentru valorificarea istoriei naţionale.

Pentru a presta servicii de calitate persoanelor fizice și juridice este necesar efort, profesionalism și dedicație. Apreciez înalt eforturile dumneavoastră depuse zi de zi, pentru ca societatea să poată accede la informații ce puteau fi date uitării.

În vederea susținerii activității arhivelor din Republica Moldova, Ministerul Justiției are obiective ce vizează consolidarea capacității și dezvoltării sistemului arhivistic. Vă încurajez să perseverați pentru dezvoltarea acestui domeniu, de asemenea vă urez prosperitate, entuziasm și energie inepuizabilă!

 

Cu considerațiune,

Olesea Stamate,

Ministru al Justiției

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9551616     Soluție
 
Servicii
Close