Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii naționale Ziua Independenței imprimare
Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii naționale Ziua Independenței
27.08.2019    

Stimați concetățeni,

Grație solidarității și dorinței înverșunate a poporului nostru de a-și făuri propriul destin și de a fi stăpân pe soarta sa, anual, la data de 27 august, ne bucurăm de sărbătoarea noastră națională - Ziua Independenței.

Această sărbătoare unește poporul nostru și trezește în fiecare dintre noi sentimentul de demnitate, patriotism și respect față de propria țară, totodată, readuce în conștiința noastră sentimentul de recunoștință tuturor cetățenilor care și-au pus umărul și au contribuit la formarea Republicii Moldova ca stat independent, suveran și liber.

Ziua Independenței este o sărbătoare importantă pentru Republica Moldova, prin ea marcăm unitatea națională, esența moștenirii tradițiilor, obiceiurilor și valorilor neamului nostru lăsate de strămoși. Este important, să ne mândrim cu Țara Noastră, să ne păstrăm identitatea națională și să o transmitem din generație în generație.

Astăzi, trecem printr-un amplu proces de reforme, care au drept obiectiv dezvoltarea țării și creșterea bunăstării vieții fiecărui cetățean al Republicii Moldova.
Ministerul Justiției promovează valorile legalității și echității sociale, a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, astfel contribuind la dezvoltarea Republicii Moldova. Vom continua cu perseverență să atingem obiectivele stabilite în domeniul justiției, fiindcă valorile supreme ale unui stat democratic și independent constau inclusiv, în independența și corectitudinea justiției.

Cu prilejul Zilei Independenței adresez tuturor cetățenilor Republicii Moldova sincere felicitări cu urări de bine, prosperare, pace și bunăstare!

Cu profund respect,

Olesea STAMATE,
Ministrul Justiției

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8343959     Soluție
 
Servicii
Close