Prima / Comunicate de presă » Proiectul de lege privind reformarea Curții Supreme de Justiție și a organelor Procuraturii este publicat imprimare
Proiectul de lege privind reformarea Curții Supreme de Justiție și a organelor Procuraturii este publicat
30.08.2019    

Urmare briefingului de presă privind reforma în sectorul justiției care s-a desfășurat în această săptămână, Ministerul Justiției prezintă tuturor părților interesate proiectul de Lege privind reformarea Curții Supreme de  Justiție și a organelor Procuraturii care va fi remis către Comisia de la Veneția.

Proiectul de lege a fost elaborat în vederea asigurării imparțialității tuturor judecătorilor Curții Supreme de Justiție, a calității actului de justiție, precum și în vederea creării premiselor pentru uniformizarea practicii judecătorești și a bunei funcționări a sistemului judecătoresc și a Procuraturii.

Documentul vizează mai multe schimbări în instituțiile-cheie din domeniul justiției și poate fi vizualizat la următorul link: Proiectul de lege privind reformarea Curții Supreme de Justiție și a organelor Procuraturii.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8343882     Soluție
 
Servicii
Close