Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei avocatului imprimare
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei avocatului
09.09.2019    

Stimați avocați,

Celebrarea zilei profesionale a avocatului, este un moment de promovare a valorilor profesiei de avocat şi a rolului fundamental al avocatului pentru stabilitatea statului de drept.

Meseria nobilă căreia vă dedicați zi de zi, presupune etică profesională, obiectivitate, devotament și interes sporit în vederea stabilirii dreptății și triumfului adevărului.

Cetățenii Republicii Moldova au nevoie de o apreciere justă a cazurilor, precum și de o justiție onestă și echitabilă în care drepturile omului sunt o prioritate, iar dumneavoastră sunteți printre promotorii cheie ale acestei sarcini deloc ușoare.

Apreciez înalt munca dumneavoastră și eforturile pe care le depuneți în vederea îndeplinirii sarcinilor conferite de lege. Sunt încrezătoare că toate acțiunile pe care le întreprindeți în activitatea dumneavoastră profesională cu multă străduință și profesionalism, contribuie la consolidarea statului de drept în Republica Moldova și la crearea unui mediu sănătos al justiției.

De ziua profesională a avocatului, vă adresez sincere urări de sănătate, împliniri personale, noi realizări profesionale și recunoștință din partea cetățenilor. Astăzi, pe lângă avocați, este ocazia potrivită ca și fiecare beneficiar al serviciilor prestate de avocați să își amintească de această zi, pentru că este sărbătorit și însuși dreptul fundamental la apărare al cetățeanului.

La mulți ani tuturor avocaților!

Cu profund respect,

Olesea Stamate,
Ministrul justiției

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8343733     Soluție
 
Servicii
Close