Prima / Comunicate de presă » Agenția Națională a Arhivelor are un nou director imprimare
Agenția Națională a Arhivelor are un nou director
20.09.2019    

La data de 19 septembrie curent, Veronica Mihailov-Moraru, secretarul de stat al Ministerului Justiției, a prezentat colectivului de arhiviști noul director al Agenției Naționale a Arhivelor, Elena Frumosu.

Secretarul de stat a adresat felicitări noului director cu prilejul accederii în funcție, menționând că Ministerul Justiției va acorda suportul necesar în vederea protejării Fondului Arhivistic al Republicii Moldova și păstrării patrimoniului documentar al țării, totodată, secretarul de stat a menționat importanța domeniului arhivistic care până acum a fost lăsat în umbră.

La rândul său, directorul Agenției Naționale a Arhivelor, Elena Frumosu a mulțumit pentru felicitări, încrederea acordată și a făcut un apel de consolidare către echipa alături de care a activat anterior. Noul director a solicitat colectivului Agenției să dea dovadă de profesionalism în exercitarea atribuțiilor sale de serviciu și a asigurat că toți colegii vor avea susținerea deplină în realizarea obiectivelor planificate, precum și în dorința fiecărui angajat de a obține performanțe profesionale.

Elena Frumosu, a fost numită în funcție de director al Agenției Naționale a Arhivelor prin ordinul ministrului Justiției, la data de 19 septembrie curent, în urma desemnării în calitate de învingător al concursului pentru ocuparea funcției publice vacante.
Precizăm că, anterior Elena Frumosu a îndeplinit funcția de director general adjunct al Serviciului de Stat de Arhivă între anii 2015-2018. De asemenea, a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XIX-a.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11299051     Soluție
 
Servicii
Close