Prima / Comunicate de presă » Ministrul Justiției a prezentat noul secretar de stat echipei ministerului imprimare
Ministrul Justiției a prezentat noul secretar de stat echipei ministerului
26.09.2019    

Ministerul Justiției și-a completat echipa cu un nou secretar de stat, Laurențiu Hadîrcă. Astăzi, ministrul justiției, Olesea Stamate a prezentat noul secretar de stat colectivului Ministerului Justiției, precizând că Laurențiu Hadîrcă are o vastă experiență în ceea ce privește dreptul internațional și o profundă cunoaștere a aspectelor de drept la nivel internațional. Ministrul justiției a mai adăugat că, este îmbucurător faptul că Republica Moldova are cetățeni care sunt gata să pună umărul la realizarea obiectivelor și proceselor care au loc în prezent în țară, chiar dacă pe balanță ar putea fi continuarea carierei pe plan internațional.

La rândul său, noul secretar de stat, Laurențiu Hadîrcă a mulțumit pentru urările de bun venit ale ministrului justiției în echipa ministerului. Noul secretar de stat s-a prezentat colegilor confirmând experiența amplă de activitate în domeniul dreptului internațional, în ceea ce ține de drepturile omului și libertățile fundamentale ce vizează tratatele și instrumentele internaționale, promovarea securității, prevenirea conflictelor și relațiile interetnice fiind responsabil de Europa de Est, Asia Centrală, Caucazul de Sud, precum și de Balcani.

Totodată, Laurențiu Hadîrcă a punctat despre faptul că a conlucrat cu experți de la Organizația Națiunilor Unite și de la Comisia de la Veneția.

Menționăm că, noul secretar de stat al Ministerului Justiției are un stagiu de muncă de peste 14 ani la nivel internațional.

 

Serviciul informare și comunicare cu mass-media

tel: (+373 22) 20 14 08

e-mail: presa@justice.gov.md

 

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8343843     Soluție
 
Servicii
Close