Prima / Comunicate de presă » Concurs pentru ocuparea a două funcții de experți în cadrul Proiectului European în domeniul justiției imprimare
Concurs pentru ocuparea a două funcții de experți în cadrul Proiectului European în domeniul justiției
11.10.2019    

Proiectul european „Suport pentru prevenirea și combaterea corupției în sectorul justiției" anunță despre organizarea unui concurs pentru selecția a doi experți non-cheie.
Obiectivele principale ale experților sunt de a asista Ministerul Justiției privind inițiativele legislative și de reglementare care consolidează sectorul justiției, îmbunătățind eficiența, credibilitatea și încrederea în instituțiile judiciare.

Responsabilitățile viitorilor experți sunt:
- Efectuarea de analize juridice și cercetări privind legile elaborate de Ministerul Justiției;
- Oferirea consultanței și asistenței la redactarea avizelor juridice, a memorandumurilor și a altor documente juridice la solicitarea Ministerului Justiției;
- Implicarea activă în pregătirea actelor, prezentărilor și proiectelor de legi;
- Efectuarea cercetărilor juridice și selectarea materialului relevant pentru analiza informațiilor;
- Asistarea la revizuirea materialului juridic și a altor documente relevante și la identificarea problemelor prioritare.

Activitatea experților va fi coordonată de către șeful proiectului european, Eric Minnengheer și secretarul de stat, Veronica Mihailov-Moraru.

Calificarea necesară:
- Master în Drept cu experiență în sectorul justiției și experiență dovedită în sprijinul legislativ, cercetarea juridică și/sau implementarea politicilor în domeniul justiției;
- Limbi vorbite: română (nivel excelent) - scris și vorbit; cunoașterea limbilor engleză, rusă și franceză reprezintă un atu.

Termenul de aplicare la aceste funcții este 21 octombrie 2019.
Durata misiunii va fi de 80 de zile lucrătoare.

Mai multe informații cu privire la concurs, găsiți la linkul: Conditiile_de_participare_la_concursul_pentru_functiile_de_experti_non-cheie_in_cadrul_proiectului_UE.pdf

 

Serviciul informare și comunicare cu mass-media

tel: (+373 22) 20 14 08 

e-mail: presa@justice.gov.md

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7773486     Soluție
 
Servicii
Close